Messias - Photo: Alejandro Lorenzo

24 elo FBB:N MESSIAS PILKKAA KONVENTIOITA HYVÄNTAHTOISESTI

The Fabulous Bäckström Brothers on tarttunut tarinoista suurimpaan.  Palkitun brittikoomikko Patrick Barlow’n erityisesti Saksassa ja Eglannissa suureen suosioon noussut jouluinen näyttämöhitti Messias saa uuden, tyylikkään mutta hulvattoman tulkinnan, jossa brittiläinen komedia yhdistyy tarkkaan fyysiseen komiikkaan ja uskomattoman kauniiseen klassiseen musiikkiin.
Esityksen ohjaaja on suomalais-ranskalainen mimiikan ja klovnerian mestari Marc Gassot. Rooleissa Jouni Bäckström, Petri Bäckström ja Reetta Ristimäki. The Fabulous Bäckström Brothers esiintyy Alminsalissa Suomen kansallisoopperan kutsumana.

Lue Helsingin Sanomien ensi-ilta arvio!

Messias palaa ohjelmistoon joulukaudella 2017, näytökset Teatteri Avoimissa Ovissa ja Turun Dominossa.

messias_16-10-25_015